Започна реализацияга на проект  Стая за игри“ на район Оборище“. 

...
Започна реализацияга на проект  Стая за игри“ на район Оборище“. 
Коментари Харесай

Проектът „Стая за игри“ стартира в район „Оборище“

Започна реализацияга на проект  „ Стая за игри “ на регион „ Оборище “.  С него ще се подкрепи превъзмогването на емоционалните и психическите последици на деца с онкохематологични болести. Партньор по плана е и Сдружение „ Деца с онкохематологични болести “.

Децата се включват в игри и други събития, с които се реализира интеграция. При старта на плана на 21 малчуганите се включиха в „ Играем, с цел да знаем “. Има планувани още две събития на 28 септември т. година – „ Арт писменост “ и на 5 октомври – „ Игрите на нашето време “.  Събитията ще се проведат в Центъра за обществена рехабилитация и интеграция на деца с онкохематологични болести „ Златна панделка “ към СДОХЗ, съобщи Столица.бг

Децата с онкохематологични болести са застрашени от отпадане от учебно заведение. Именно по тази причина присъединяване им в плана ще улесни процеса на обществена акомодация. Само по този начин те ще могат да получат нужните познания и поддръжка за развиване на интелектуалните им ползи.

Проектът планува и комплекс от физическа, интелектуална и прочувствена стимулация. Той е финансиран от Столична община по Програма за развиване на физическото образование и спорта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР